Alba Iulia, 7 august 2021

Aceasta a fost prima mea vizită la Alba Iulia. O zi frumoasă, într-un oraș despre care nu știam nimic în afară de cele aflate din cărțile de istorie.

Ca o paranteză, a fost o perioadă lungă de timp în care nu am pus niciodată la îndoială istoria predată la școală. Am realizat mai apoi că fiecare națiune își scrie propria sa istorie. În ea, obiectivitatea este prezentă strict în doza necesară pentru a o face verosimilă.

Istoria omenirii în general pare a reflecta doar o perpetuă stare de război.

Ceremonia de schimbare a gărzii la Alba Iulia
Cetatea Alba Carolina

Nu am pretenția că prezint aici tot ce ar merita văzut. Ca și în celelalte albume de pe site, imaginile sunt doar spicuiri din ceea ce mi-a atras atenția.

Diverse imagini din Cetatea Alba Carolina

Las la latitudinea fiecăruia să interpreteze aceste imagini. Dacă vă trezesc interesul, veți căuta în mod sigur informații suplimentare. Tot ce vă spun e că sunt locuri care merită văzute. Singura mea problemă a fost durata vizitei; o singură zi e mult prea puțin.

Sper că aceste imagini din Alba Iulia v-au trezit interesul. Vizita mea acolo a fost, din păcate, prea scurtă. A fost mai degrabă o deplasare de ocazie, fără planificare.

Dacă sunteți interesați de imagini la rezoluție maximă, vă rog să-mi lăsați un mesaj pe pagina de contact. Mulțumesc!

Vă rog să nu copiați conținut din acest site!
Scroll to Top